Welkom bij Wonka Podia

Wonka Podia is een intensief samenwerkingsverband tussen vijf Zuidoost-Brabantse theaters:
Het Speelhuis Helmond, Parktheater Eindhoven, Theater de Schalm Veldhoven, Theater de Hofnar Valkenswaard en Kattendans Bergeijk.

Lees HIER meer over onze projecten
Lees HIER meer over ons

Herfstvakantie! Tijd voor theater!

Kom gezellig met je hele familie naar het theater deze herfstvakantie (zaterdag 14 t/m zondag 22 oktober) en maak kans op een Wonka Theaterkwartetspel! Leuk en leerzaam; dat is dit nieuwe, op maat gemaakte theaterkwartetspel. Met allerlei weetjes over het theater. Wie er werkt, welke ruimtes er zijn, de theaterschrijvers van vroeger en welke soorten voorstellingen er bestaan. Met dit kwartetspel leer je over de ins en outs van theater. En net zoals met elk kwartetspel is het gewoon superleuk om samen te spelen. Met z’n tweeën, drieën, vieren of misschien zelfs meer.

Via DEZE LINK zie je alle komende familie- en jeugdvoorstellingen van de Wonka Podia in één oogopslag bij elkaar!

Wonka Scholentournee 2023

In de periode mei t/m juli 2023 organiseerde Wonka Podia een grootse scholentournee, waarmee duizenden basisschoolkinderen genoten van theater op hun eigen schoolplein. Check hier de Aftermovie van dit succesvolle project!

Meer informatie over dit scholenproject vind je via DEZE LINK

Wonka Podia theater- en filmaanbod - In één oogopslag alle voorstellingen in de regio op een rijtje

Hieronder vind je ons gezamenlijke theater- en filmaanbod. Via het menu lees je meer over Wonka Podia, onze podia en projecten. 

Graag tot ziens!

Wonka Nieuwsberichten

Lees hier meer over de diverse Wonka projecten