Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Spruijt en Opperman

Theater

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezi…

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen. Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’? ‘Heimweeën’ is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had. Ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Van 2016 tot en met 2019 speelden Spruijt en Opperman met hun debuutprogramma ‘Zij en Ik’ door het land, waarvan ze een gelijknamig album uitbrachten.

Deze voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen.

Deze voorstelling valt binnen de actie '3x theater voor € 33,-'. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.

Credits:
Fotograaf: Jaap Reedijk Oorspronkelijk script: Carlie Spruijt en Eva Opperman
Liedteksten: Carlie Spruijt en Eva Opperman
Muziek: Carlie Spruijt, Eva Opperman en Guus Westdorp
Regie: Leon van der Zanden
Decorontwerp: Anouk van Schie
Lichtontwerp: Eelke Slooten
Techniek: Ginno Rehling en Ties Brunt
Met: Carlie Spruijt en Eva Opperman
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft

Prijzen

  • Regulier€ 15,00
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 13,50
  • Senioren€ 13,50

Locatie