Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Lennart Monaster & STIP

Theater

Een muzikaal sprookje met een staartje

Trek je tofste concertoutfit aan voor een popconcert vol glitter en glamour.

Van Hamelen is hét popidool en de grootste rockster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Op elk gek podium, met wat voor raar pakje dan ook. Hun frontman en grote voorbeeld kiest het voor ze uit. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. Als de jonge rat Tara als nieuwste lid het team komt versterken is ze dolblij. Haar droom komt uit! Ze gaat mee op tournee en raakt steeds meer ingepalmd door de betoverende rockster Van Hamelen tot ze voor een keuze komt te staan die ze nooit meer terug kan draaien. Ook de andere bandleden beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is van Hamelen te gek? Of zijn zij gek?…

Een muzikaal sprookje met een staartje

Trek je tofste concertoutfit aan voor een popconcert vol glitter en glamour.

Van Hamelen is hét popidool en de grootste rockster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Op elk gek podium, met wat voor raar pakje dan ook. Hun frontman en grote voorbeeld kiest het voor ze uit. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. Als de jonge rat Tara als nieuwste lid het team komt versterken is ze dolblij. Haar droom komt uit! Ze gaat mee op tournee en raakt steeds meer ingepalmd door de betoverende rockster Van Hamelen tot ze voor een keuze komt te staan die ze nooit meer terug kan draaien. Ook de andere bandleden beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is van Hamelen te gek? Of zijn zij gek?

Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn Ratten. Een ratten-komedie vol muziek, glitter en glamour over het blind volgen van iemand naar wie je op kijkt.

Speciaal voor de kids, hebben ze een site bomvol activiteiten en extra materiaal. Klik hier!

Credits:
Fotograaf: Arthur Mebius
Concept: Lennart Monaster
Regie: Gijs Nollen en Freek den Hartogh
Tekst: Lucas de Waard
Compositie: Freek den Hartogh
Spel & muziek: Eva van der Post, Jacob de Groot, Scott Beekhuizen,  Jordy Sanger en Ruta van Hoof
Decor en kostuums Dieuweke van Rei
Lichtontwerp: Wilfred Loopstra en Robin Lith
Geluidsontwerp: Jack van Galen
ProductieL STIP theaterproducties
Beeld: Arthur Mebius
Leeftijd: 7+

Prijzen

  • RegulierGratis
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)Gratis
  • SeniorenGratis

Locatie