Jouw tweede cultuurcadeau

Jouw tweede cultuurcadeau (vanaf 5 december om 12:00 uur)!
Ons tweede cadeau bestaat zit keer zelfs uit TWEE cadeautjes: een printbare theaterverjaardagskalender van het Speelhuis Helmond én een heerlijke Spotify Playlist van de Cacafabriek Helmond. Een heerlijk extraatje van Sint Wonka ;0.
Uitpakken maar! 

Theaterverjaardagskalender 2023

Spotify Playlist 'Verzot op' 
Tussen alle Sint- en kerstmuziek door hebben we speciaal voor jou een fijne playlist samengesteld met de beste muziek uit België. Warme chocomel erbij en genieten maar! Kun je er geen genoeg van krijgen? Kom dan eens naar Het beste van België in De Cacaofabriek tijdens Verzot Op!
Bekijk het programma op www.cacaofabriek.nl/verzot-op.


Wonka houdt je warm!
Wonka Podia trakteert jou op cultuur en ander lekkers. Hartverwarmende theatercadeautjes voor iedereen.

Haal je Wonka reep op en maak kans op het Wonka Gouden Ticket
Ook zin in lekkers? De afgelopen weken was het mogelijk om je aan te melden voor de Wonka reep. Als je een mail hebt ontvangen, kun je jouw reep ophalen bij het door jou gekozen podium. Door het ophalen van de reep maak je kans op het Wonka Gouden Ticket. In de grote stapel Wonka repen is per podium namelijk 1 Wonka Gouden Ticket verstopt. Zit het Gouden Ticket in jouw reep? Dan win je 20 vrijkaarten (!!!) voor voorstellingen, films of concerten in het desbetreffende podium. Doe mee, geniet van onze cultuurverrassing, die overheerlijke chocoladereep en wie weet heb jij straks het gouden ticket in handen! (lees op deze pagina meer over onze Wonka Houdt je Warm-maand en de actievoorwaarden)