Jouw vijfde cultuurcadeau

Jouw vijfde cultuurcadeau: Geniet van De Italianen! Onze favoriete 'No Dutch Required' muziekmannen zorgen ervoor, dat ze op hun (kerst)best gekleed zijn en verblijden jou met een heerlijke Italiaanse kerstsong.

Wonka houdt je warm!
Wonka Podia trakteert jou op cultuur en ander lekkers. Hartverwarmende theatercadeautjes voor iedereen. Dit was ons laatste cultuurcadeau! 

Haal je Wonka reep op en maak kans op het Wonka Gouden Ticket
Ook zin in lekkers? De afgelopen weken was het mogelijk om je aan te melden voor de Wonka reep. Als je een mail hebt ontvangen, kun je jouw reep ophalen bij het door jou gekozen podium. Door het ophalen van de reep maak je kans op het Wonka Gouden Ticket. In de grote stapel Wonka repen is per podium namelijk 1 Wonka Gouden Ticket verstopt. Zit het Gouden Ticket in jouw reep? Dan win je 20 vrijkaarten (!!!) voor voorstellingen, films of concerten in het desbetreffende podium. Doe mee, geniet van onze cultuurverrassing, die overheerlijke chocoladereep en wie weet heb jij straks het gouden ticket in handen! (lees op deze pagina meer over onze Wonka Houdt je Warm-maand en de actievoorwaarden)