Wonka voor kids - Zinderella (10-12 jaar)

ZINDERELLA op donderdag 10 maart 2022 om 16.15 uur in het Parktheater 
Wonka-prijs is € 9,- per kind | Niet meer boekbaar Beleef een overdonderende, megavette theatermiddag in een (groot) theater in jouw regio met: 

  • Busvervoer naar en van Parktheater Eindhoven
  • Feestelijke ontvangst en een zinderende dans- en muziekvoorstelling 

Opstappunten
Er komen Wonka opstappunten in de gemeenten Bergeijk, Veldhoven, Valkenswaard en Helmond. Kinderen gaan onder begeleiding van theatermedewerkers en/of cultuurcoaches in de bus naar het Parktheater (en weer terug). Afhankelijk van de locatie is er een opstaplocatie en bijbehorende vertrek- en aankomsttijd. 

Bergeijk: Basisschool De Regenboog - 15.15 uur
Veldhoven: Theater de Schalm - 15.30 uur
Valkenswaard: Zwembad De Wedert - 15.30 uur
Helmond: De Cacaofabriek - 15.30 uur

Let op: deze actie is uitsluitend geldig voor kinderen. Lijkt het jou als ouder ook leuk om deze show bij te wonen samen met je kind? Dat kan dezelfde avond of een dag later wanneer de reguliere shows plaatsvinden. Een kaartje kopen kan direct via de website van het Parktheater. 

Waarom organiseren we deze middag?
Wonka Podia hebben als missie om theater zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Kinderen hebben hierbij speciale aandacht, ze zijn immers de bezoekers van de toekomst. Een fantastische theaterervaring brengt een kind veel meer dan alleen een leuke middag. Theater ontroert, ontspant, zet aan het denken, confronteert, zorgt voor anders leren kijken. We gunnen dit elk kind en daarom organiseren Wonka Podia gezamenlijk laagdrempelige Theater Experiences voor Kids. Complete theatermiddagen met een zo laag mogelijke toegangsprijs. In het 'eigen' theater om de hoek en/of in een ander Wonka theater. In samenwerking met onder meer cultuurcoaches en andere cultuurcontactpersonen wordt dit buitenschoolse aanbod verspreid via basisscholen in en rondom gemeenten van Wonka Podia. Meer over Wonka Podia vind je op de website www.wonkapodia.nl en Instagram @wonkapodia

Over de dans- en theatervoorstelling Zinderella
Je hebt een bad hair day, een pukkel en je billen zijn te plat. En ondertussen zie je alleen maar shiny vrienden met een meer dan perfecte kaaklijn en extreem lange benen. Je denkt: ik doe niet meer mee, laat mij maar lelijk in een hoek zitten. Zinderella gaat over je lijf, en over alle eisen die jij en de hele wereld eraan stellen. Te klein, te dik, te grijs, radeloos word je ervan. En intussen moet je maar gewoon geduldig zijn, tot je erachter komt wie je echt zou willen zijn.  

In een sprookjesachtig fysieke show met veertien jonge en minder jonge lijven bevrijden we onszelf uit onze grijze keukens. We openen wild dansend het bal, gunnen je een inkijkje in onze backstage ruimte, waar onzekerheid, pukkels en angst voor je blote lijf niet langer verborgen blijven onder een mooie jurk. 

Maar weet: geluk komt altijd, soms uit onverwachte hoek en niet altijd in de vorm van een prins of een afgetraind lijf. 
Zie ook deze website.