Annick Boer

Theater

Annick BoerVol Erin!

Cabaret

◆◆◆

‘Vol Erin!’ is de nieuwe cabaretvoorstelling van actrice, zangeres en cabaretière Annick Boer. Naast haar kleurrijke theatercarrière kennen mensen Annick vooral van ‘Kanniewaarzijn’, ‘De TV kantine’, ‘Wie is de Mol?’ en ‘LOL’. Sinds zeven jaar toert ze echter met haar zelfgeschreven cabaretvoorstellingen langs de theaters. En die blijken succesvol te zijn. Ze kreeg, naast veel 4 sterren-recensies (de pers schreef o.a.: “Bijzonder grappige anekdotes en prachtige liedjes!”), veel lof van het publiek. Met haar groeiende publiek, haar groeiende cabaretervaring en vooral ook omdat ze nog lang niet uitverteld is, was er reden genoeg om een derde voorstelling te maken. De voorstelling heet ‘Vol Erin!’ en dat zal ze ook gaan met spitse komische conferences vol zelfspot en prachtige nieuwe liedjes met livemuziek van Jean Louis van Dam. Het belooft een warme, spetterende avond Boer te worden!…

Annick BoerVol Erin!

Cabaret

◆◆◆

‘Vol Erin!’ is de nieuwe cabaretvoorstelling van actrice, zangeres en cabaretière Annick Boer. Naast haar kleurrijke theatercarrière kennen mensen Annick vooral van ‘Kanniewaarzijn’, ‘De TV kantine’, ‘Wie is de Mol?’ en ‘LOL’. Sinds zeven jaar toert ze echter met haar zelfgeschreven cabaretvoorstellingen langs de theaters. En die blijken succesvol te zijn. Ze kreeg, naast veel 4 sterren-recensies (de pers schreef o.a.: “Bijzonder grappige anekdotes en prachtige liedjes!”), veel lof van het publiek. Met haar groeiende publiek, haar groeiende cabaretervaring en vooral ook omdat ze nog lang niet uitverteld is, was er reden genoeg om een derde voorstelling te maken. De voorstelling heet ‘Vol Erin!’ en dat zal ze ook gaan met spitse komische conferences vol zelfspot en prachtige nieuwe liedjes met livemuziek van Jean Louis van Dam. Het belooft een warme, spetterende avond Boer te worden!

De pers over haar vorige voorstelling

  • Theaterparadijs: “Zelfspot, humor, ontroering en prachtige liedjes worden op een heerlijke relaxte manier gedoseerd de zaal in gestuurd. Kleinkunst op zijn best.”
  • Theaterkrant: “Ontspannen Annick Boer presenteert een fijn avondje theater.”
  • Musicalsites: “Naast bijzonder grappige anekdotes zoals echt alleen Annick dat kan, zingt ze, onder begeleiding van Jean Louis van Dam, ook een aantal prachtige nummers.”

Credits Fotograaf: Randy Fokke

https://www.youtube.com/embed/RIPa6EVWVnE

Prijzen

  • € 18,00

Wanneer

Locatie