Van Hoorne Studios

Theater

Shrek de Musical komt naar het Parktheater! Het belooft een magisch mooie musical te worden met in de hoofdrol René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als Fiona. Leuk voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans.

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige…

Shrek de Musical komt naar het Parktheater! Het belooft een magisch mooie musical te worden met in de hoofdrol René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als Fiona. Leuk voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans.

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op reis vol hilarische momenten!  

De voorstelling op 23 maart om 12.00 uur is met blindentolk
Hier is een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook een speciale meet & feel inleiding. Blindengeleidehonden zijn welkom. Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het zien bij staat. Heb je vragen? Neem contact op met onze kaartverkoop via 040 2 11 11 22 / kaartverkoop@parktheater.nl.

  • Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto.
  • Exclusief consumptie 

Prijzen

  • Reguliervan € 34,50 tot € 39,50

Wanneer

  • Zaterdag 22 maart 2025 om 15.00 uurTickets
  • Zaterdag 22 maart 2025 om 19.00 uurTickets
  • Zondag 23 maart 2025 om 12.00 uurTickets
  • Zondag 23 maart 2025 om 16.00 uurTickets

Locatie